LIBERATE YOURSELF FROM SPIRITUAL COMMERCIALISM

Draci a drakyně, tady zuří doslova bitva o vaši psychiku! Nejde jen o to, jestli si nějaký šarlatán strčí do kapsy vaše těžce vydělané prachy. Ne, je to o víc, je to o vaší svobodě, o vaší duši. Svět ezoteriky je jako džungle plná pastí a manipulace, a vy jste ti, kdo do ní musí vstoupit ozbrojeni poznáním!

 

Lídři, prodejci a průvodci, je na čase vzít svoji moc do svých rukou! Ne vzdávejte svou svobodu těm, co se tváří jako průvodci, ale jsou jen pokrytci. Těm, kdo slibují uvolnění, ale místo toho jen přivazují další pouta. Rozluštěte kód manipulace a svobodně si kráčejte svou cestou!

 

Rozumím tomu, že touha po duchovním vedení může být silná. Je jako divoký orel, který touží po výškách. Ale nechci, aby vaše touha po létání se stala pastí pro ty, co se jen chtějí nakrmit na vaší důvěře. Proto!
Mějte otevřené oči a mysl, buďte zvědaví a kritičtí. Otázkami získáváme odpovědi, a nezávislým myšlením udržujeme svou svobodu!

Máš radši video než text?

Bytosti s tak silnou vůlí a touhou po poznání, jako jste vy, si zaslouží být chráněny před manipulací. Proto vám nabízím 10 způsobů, jak se vyhnout manipulaci v ezoterice. Že vám chci zas něco prodat? Ano, pár mávnutí hůlkou proti smrtící Avada Kedavra.

Chci vám teď jenom pomoci zůstat svobodnými a silnými!

 

Zaprvé, pochopíte svou vlastní hodnotu. Vy jste neocenitelní a nikdo na této planetě nemá právo vás zneužívat pro své vlastní potěšení.
 Zadruhé, hledejte poznání. Zkoumejte, učte se, nalaďte se na svět kolem vás.
Za Třetí, nebojte se klást otázky. Nikdo vás nemůže ovládat, když se nebojíte klást otázky.
Čtvrtý bod? Buďte křitičtí!. Nedovolte, aby se vaše kritické myšlení ztratilo v mlze pohodlných lží. Pátý, učte se od ostatních. Poslouchejte je, ale nikdy se nenechte ovlivnit.
Šestý, buďte nezávislí.
Sedmý, buďte silní. Osmý, buďte stateční.
Devátý, buďte otevření.
A desátý, buďte svobodní!

Draci a drakyně, osedlejte se sami! Vydejte se na cestu objevování pravdy. Buďte svými vlastními průvodci, svými vlastními učiteli. Věřím ve vaši sílu, vaši odvahu a vaši schopnost
prohlédnout všechny laciné kouzelnické triky a manipulace.

Pokud chcete zjistit více, navštivte vzdělávací web
danielbard.cz/self-guru.
Tam najdete mnohem více nástrojů a rad, jak se vyhnout manipulaci v ezoterice, práci i vztazích, a jak si nakreslit svou vlstnímapu k tomu, stát svými vlastními guruy.

Konec konců, kdo by mohl být lepším průvodcem vaším životem než vy sami?

Jděte za svým světlem, draci a drakyně. V roce 2024 osedlejte draka!Í

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *